Project in de kijker
Welkom

In the world of graphic freelancing, I am not just a designer; I am a problem solver and a visual storyteller.

Nimrod's vrienden Lanaken

Bij 'Nimrod's Vrienden Lanaken' komen liefde voor de jacht en genegenheid voor honden samen in een uniek trainingsprogramma voor jachthonden.

Bekijk case studie
Katrien Strobbe,
Grafisch Vormgever!

Katrien Strobbe, de drijvende kracht achter Strobbe Design!

Als grafisch freelancer bied ik u een breed scala aan diensten om uw visuele identiteit te versterken en uw boodschap krachtig en effectief over te brengen.

Met een scherp oog voor detail en een creatieve benadering help ik u graag bij het ontwikkelen en versterken van uw huisstijl, het ontwerpen van een professioneel logo, het creëren van aantrekkelijke advertenties of het samenstellen van uw catalogus. Strobbe Design kan zelfs uw boodschappenlijstje in een boeiende lay-out gieten!

Als u op zoek bent naar een grafisch freelancer die herkenbare ontwerpen kan leveren, extra kracht kan toevoegen aan uw marketing, uw huisstijl kan respecteren en flexibel is in het proces, dan ben ik de juiste persoon voor uw project.

Ontdek Strobbe design
Wist jij waarvoor Strobbe design staat?
Innovatie en vernieuwing

Innovatie en vernieuwing

Innovatie speelt een cruciale rol in mijn werk, waarbij ik altijd op zoek ben naar innovatieve oplossingen, nieuwe tools, technieken en benaderingen om uw opdrachten naar een hoger niveau te tillen en aan te passen aan de veranderende eisen van de industrie.
Sprankelend ontwerp

Sprankelend ontwerp

Door gebruik te maken van een harmonieus samenspel van kleur, typografie, compositie en andere grafische elementen, creëer ik ontwerpen die sprankelen en de boodschap tot leven brengen. Volledig rechtenvrij - Alles waarvoor u betaalt, wordt volledig van u. Geen verborgen clausules.
Ontwerp op maat

Ontwerp op maat

Een uniek ontwerp, aangepast aan uw wensen en uw huisstijl. Onbeperkte herzieningen. We blijven het ontwerp aanpassen totdat u volledig tevreden bent! Simpel, toch?
Onze
bedrijfsfilm
gezien?
Mis hem
niet!
Strobbe Design is een freelancer waarop je kan rekenen. Alles gebeurt vlot en wordt binnen de vooropgestelde deadlines afgeleverd. Een aanrader om mee samen te werken.
Eva Verbesselt
Marketing Manager - Umbrosa
Cookies
Deze website maakt gebruikt van cookies om uw surfervaring makkelijker te maken. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Lees meer