Social Media, posters, POS
huisstijl, logo

Nimrod's vrienden Lanaken

Bij 'Nimrod's Vrienden Lanaken' komen liefde voor de jacht en genegenheid voor honden samen in een uniek trainingsprogramma voor jachthonden. Hun opleiding is gericht op natuurliefhebbers die de pracht van de jacht willen ervaren in harmonie met hun trouwe viervoeters. Bij 'Nimrod's Vrienden' gaan ze verder dan louter training. Zij koesteren de natuurlijke instincten van jachthonden en werken samen aan een sterke band tussen hond en eigenaar. Of je nu een recreatieve hondenliefhebber, een wedstrijddeelnemer, of een gepassioneerde jager bent, 'Nimrod's Vrienden Lanaken' staat klaar om je te begeleiden op dit avontuurlijke pad, samen met je hond.

Jaar: 2024 - heden
Sector: Training voor jachthonden
Diensten: Social Media, posters, POS, huisstijl, logo
Strobbe Design, met name Katrien Strobbe is een waardevolle partner door haar deskundige begeleiding en ondersteuning. Een frisse kijk en spontane creativiteit, haar sterk inlevingsvermogen in onze materie, de jacht en zijn honden, zorgen voor een degelijke uitstraling en versterken de identiteit van onze vereniging. Katrien is heel sterk in het creëren van een stijl die in de smaak valt. Bij ons eerste contact was een duidelijke connectie en het gevoel dat Katrien de juiste partner is voor dit project.
Maurice en Hilde Roumans-Wahlen
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works.
INTERESSE IN ONZE DIENSTEN?
Leg uw wensen en ideeën op tafel en wij gaan ermee aan de slag!
Contacteer ons
Cookies
Deze website maakt gebruikt van cookies om uw surfervaring makkelijker te maken. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Lees meer