Drukkerij, ontwerp
stansvormen

Crea Green

Bloemen en planten vormen een essentieel onderdeel van lifestyle, schoonheid en genot. Naast het zoeken naar praktische informatie over planten, verlangt de consument ook naar sfeer en beleving. Crea-green is goed op de hoogte van de laatste trends in de sierteeltsector en houdt deze nauwlettend in de gaten. Samen met haar klanten ontwikkelt ze op maat gemaakte etiketten, potcovers, wikkels, verpakkingen en verkoopconcepten die perfect aansluiten bij het product en de markt.

Met 30 jaar ervaring in het bedrukken van kunststoffen (PP, PET en polystyreen) en waterbestendig papier of karton heeft Crea aanzienlijke expertise opgebouwd. De veelzijdige op maat gemaakte producten van Crea worden dagelijks gebruikt door toonaangevende tuincentra, groothandels in groenproducten en bloemen- of plantenkwekerijen in heel Europa.
Wij ondersteunden de opmaak met een Easy Catalog workflow waar een exel database gekoppeld werd aan de Adobe Indesign software om vlot en foutloos grote aantallen unieke designs te ontwerpen en drukklaar te maken.

Jaar: 2021-2023
Klant: https://www.crea-green.com
Sector: Drukkerij op kunststof en waterwerend papier of karton
Diensten: Drukkerij, ontwerp, stansvormen
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works.
INTERESSE IN ONZE DIENSTEN?
Leg uw wensen en ideeën op tafel en wij gaan ermee aan de slag!
Contacteer ons
Cookies
Deze website maakt gebruikt van cookies om uw surfervaring makkelijker te maken. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Lees meer